сряда, 6 юни 2018 г.

Инструктор за полети - Fleshlight

Затегнете коланите и се насладете на "Полета" в уюта на собствената ви спалня, защото този нов мастурбатор е по-компактна и стилна версия на "Най-продаваната мъжка секс играчка в света". Турболентното оребрение отвътре ще ви даде оргазмите и сексуалната наслада във висоти, за които най-вероятно не сте и мечтали.
Този вид има чисто нов мастурбатор със стилен и айродинамичен дизайн и класическите линии на оригиналният Fleshlight. Кутията му е по компактна и дискретна, което прави пътуванията ви - с любимата ви играчка - спокойни.
Дискретен, компактен и винаги стегнат са само някои от характеристиките на този нов модел от Fleshlight. Други ключови промени са  прозрачният мастурбатор в стил Fleshlight Ice, оребрението е вдъхновено от най-продаваният Fleshlight’s top - “Stoya Destroya”, а външната му част прилича на тунинг версия на Fleshlight Pure.
Този модел изглежда перфектен, още повече че е доста компактен, освен това е супер удобен за ръката, а ниската му цена го прави най-предпочитаният модел на Fleshlight.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...